Söndagsflickan

Söndagsflickan

Om min blogg

Bloggen handlar om min dagliga kamp emot cancern.

Älskad och saknad

Min kampPosted by Selka Lanke Fri, May 07, 2010 19:29:30

I Trons kapell idag kl 13:00 så tog vi farväl av vår mamma, syster och vän.
En människa så älskad och respekterad av så många är det svårt även nu att inse att det här är verkligt.

Det finns inga ord som kan riktigt kan beskriva hur jag känner nu, det är en sådan enorm saknad och en sådan tomhet jag känner men trots det fortsätter livet, men hur? Det saknas ju en stor bit av mitt hjärta, det är ett tomrum som inte går att fylla igen.
Hur kan mitt liv fortsätta när en stor del av det saknas? En bil kan väl inte köra utan alla dess fyra hjul?

Men livet måste gå vidare och med alla verktygen jag har fått av mamma, med allt jag lärt mig av henne kan jag inte ha fått en stabilare grund än vad jag har nu idag.

TACK mamma för allt och minns du när du sa ”Jag kommer att hålla koll på er”? Jag litar på att du gör det och du har aldrig svikit mig innan.

Jag älskar och saknar dig mamma<3

//Timmy


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kattis Sat, May 08, 2010 21:06:59

Tack snälla för att just jag (bloggisvän) får ta del av erat fina farväl, av eran fantastiska, underbara SELKA ja superlavtiven kan bli hur många som helst:).

Har tagit fram BLOKEN igen, saknar så hennes klokhet och tokigheter, så vad ska då inte ni göra! men som du skriver ni har verktygen och med tiden kommer ni kunna använda dom igen. Men det får ta lite tid, men för Selkas och eran egen skull kommer du/ni göra det.

Tänker mycket på er, hon kommer alltid vara saknad av så många

Varma goa kramar till er.

Posted by Linnea Sat, May 08, 2010 19:08:30

Oh vad fint du skriver om din Mamma och saknaden till henne <3 Livet blir aldrig det samma för er men man lär sig att leva med det med tiden. Önskar er styrka i er sorg och vet att er Mamma kommer att finnas med er hela tiden. Tänker på er alla . Stora styrkekramar!

Posted by Lotta F Fri, May 07, 2010 21:43:23

Jag är säker på att Selka alltid kommer att finnas som en liten "gumma" på er axel. Fortsätt att följa alla kloka ord hon gav er som gåva och fira att ni hade förmånen att ha en så helt fantastisk mamma. Jag förstår att ni saknar henne nått hemskt, det gör jag också även om vi bara möttes i cyber. Kanske till tröst är att många tror att vi föds igen, att vi kretsar runt samma människor. Idag när jag läser dina ord så hoppas jag det mer än någonsin.
Tack för att du delar med dig.
Kram Lotta F

Posted by Margareta Fri, May 07, 2010 19:53:58

Oj, oj, oj vad det känns inom mig. Jag blir bara mer och mer övertygad om att ni haft en otroligt fantastisk mamma. Vilka barn hon hon har! När jag saknar henne (har bara haft kontakt via bloggen) så mycket som jag gör, hur mycket saknar då inte ni henne. Tänk om mina barn bara skulle känna bråkdelen av det ni känner.
Selka, R:I:P. Ni barn önskar jag bara all lycka och Guds välsignelse.