Söndagsflickan

Söndagsflickan

Om min blogg

Bloggen handlar om min dagliga kamp emot cancern.

Chokladhare, ett fint litet minne..

Min kampPosted by Selka Lanke Tue, June 15, 2010 20:49:52

Kom och tänka på idag ett glatt minne jag vill dela med mig av.

Det var i påskas när björn hade köpt med sig ett gäng chokladharar och mamma tog sig modet att smaka en bit. Innan när hon hade testat choklad hade kakaosmaken tagit över för mycket och det blev för beskt för henne men den här gången var det annorlunda och ut brister hon efter första biten:
"Det smakar precis som jag minns det!"

Efter att hon hade blivit strålad dom första gångerna började smaklökarna spöka och ingenting smakade riktigt som det hade gjort innan så det här har jag som ett av alla mina fina minnen av mamma, att hon till slut fick uppleva den riktiga smaken av choklad, choklad som hon älskade så mycket.

/Timmy


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kattis Fri, August 13, 2010 00:14:44

Tack Catherine för din omtanke, jag har haft en skön semester.

Selka blev som en livlina för mig, jag har inte haft föräldrar som kunnat ge mig några "vertyg" så Selkas ord blev så bedydelsefulla för mig. Men jag har blivit en bättre föräldrer och människa tack vare henne och hon kommer leva kvar inom mig. Och när jag tittar tillbaka på vad hon skrev så har jag också kunnat skratta åt tokiga saker hon berättade om, det känns bra.

Kärlek till dig och familjen Catherine.

Och Selka kom gärna och "spöka" lite för mig :)

Posted by Catherine Tue, August 10, 2010 20:31:39

Ja, idag är det fyra månader sen jag miste min älskade syster. Sorgen och saknaden är precis lika stor, om inte större till och med. Semestern har inte varit sig lik eftersom du fattas Selka, men ändå har du ju funnits med i våra minnen och vi har faktiskt kunnat prata och minnas dig och skratta också!
Kul att du fortsätter att skriva Kattis, det är trevligt när du hör av dig. Hoppas du haft en skön semester.
Kram

Posted by Kattis Tue, August 10, 2010 13:49:33

4 månader idag, saknar dina ord.

kramis

Posted by Kattis Thu, July 22, 2010 22:39:25

Du är så saknad........ smultronen verkar aldrig ta slut jag har nog aldrig plockat och ätit så mycket som i år :) och dina ord känns så nära vissa dagar det är glädjande.

Hoppas allt är bra med er i familjen

kram kram

Posted by Kattis Tue, July 06, 2010 17:12:38

Tänker mycket på dig Selka, nu när jag är i Thailand och dricker frukt shaker:)

Jag hoppas ni i familjen har det bra, tänker på er också. Och snart är det 3 månader sen Selka "reste" känns så länge sen ibland.......

Kram kram

Posted by Kattis Wed, June 16, 2010 01:23:47

Ja det måste ha känts underbart att höra:) och se.

Själv tänkte jag på henne idag då jag var barnvakt och satt men en ettåring och försökte trä plastringar på en pinne. Det fick ju Selka hundprinsen att göra galant :)

Det är så fint av er att ni delar med er av minnena, TACK.

Och På mitt jobb med dom äldre har vi fått en ny tant på 87 år, hon vill inte veta av klockan, hon blir mycket upprörd när någon påpekar att nu är klockan 1 och nu ska vi äta lunch, eller nu är det dags för frukost klockan är 8.

Hon säger: jag äter när jag är hungrig och då får klockan vara vad den vill, då ler jag stort och tänker på eran mamma och hennes klockfri tid:)

Åh vad saknad hon är. Tack och lov för alla minnen.

Sköt om er alla och glöm inte äta smultron det verkar bli ett rekord år :)

Kramisar