Söndagsflickan

Söndagsflickan

Om min blogg

Bloggen handlar om min dagliga kamp emot cancern.

Söndagsflickan

Min kampPosted by Selka Lanke Mon, March 22, 2010 12:07:51


Nu har både Timmy och Stephane varit här. jätteroligt och skönt. Jag behöver allt stöd och all support, jag kan få. Jag har haft rejäl otur de senaste dagarna, och jag får inte tappa focus! Jag är så jävla känslig nu, så blåser du på mig trillar jag! Det kommer en fullständig redogörelse senare, för den som vill veta.
Det är ju fan med datum, men det skall jag naturligtvis fixa. Stephane är tillbaka från Åre, han hjälper mig.
Min sittkudde håller verkligen måttet.
Jag saknar så att skriva, jag älskar ju det! Ge mig idag så skall allt bli som vanligt igen! Så typiskt Stephane... jag nämnde att jag önskade mig en Ren (hälften på allvar;-) och vips... där står en vit underbar Ren, och bara väntar på en kram! Lyhörda ungar, vad jag älskar er!

Imorgon skall Timmy åka och köpa Candisocker! Gammal nostalgi, som kan väcka fina minnen. Han har dessutom hittat Malaco lakrits, ni vet de där tunna, platta skurna lite på tvären? Förmodligen lite för starkt för mig, men ändå värt att testa. Det blir spännande imorgon!

Min sittkudde håller verkligen måttet, och kroppen är fullständugt utvilad. Jag behöver verkligen det, och jag blir ju utvilad i huvudet också. Jessica... Tack, jag lovar att ge mig på Sudokun lite senare! Stort tack, och stor kram!Jag ber om ursäkt, men tiden stämmer ju inte alls! 2010-03-31 skall det vara. Jag lovar att fixa det tills imorgon!